Νέο φυτικό σκεύασμα αντιμετωπίζει με επιτυχία τη διάρροια

Ένα 100% φυσικό ενεργό συστατικό που επιδρά άμεσα στον οργανισμό μπορεί να αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο τη διάρροια και να επιφέρει γρήγορη ανάρρωση από τα συμπτώματά της.

Το 100% φυσικό ενεργό συστατικό Morilyte™ που περιέχει, συνδυάζει για πρώτη φορά έναν, κλινικά αποδεδειγμένο για την αποτελεσματικότητά του, βρώσιμο φυσικό άργιλο (Διοσμεκτίτη) με από του στόματος χορηγούμενα άλατα ενυδάτωσης (ηλεκτρολύτες), για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης.
Το Morilyte™ σχηματίζει έναν προστατευτικό φραγμό στα εσωτερικά τοιχώματα του εντέρου, ο οποίος παγιδεύει και αποβάλλει τα παθογόνα μικρόβια και τις τοξίνες τους, εμποδίζοντας την εξάπλωση της λοίμωξης και παράλληλα απελευθερώνει ηλεκτρολύτες, για αποκατάσταση της ενυδάτωσης.
Η διάρροια αποτελεί μια κοινή, ενοχλητική γαστρεντερική διαταραχή, που μπορεί να συνοδεύεται από κοιλιακές κράμπες και ναυτία, ενώ ενδέχεται να οδηγήσει σε αφυδάτωση και κατ’ επέκταση αδυναμία, καθώς προκαλεί απώλεια βασικών ηλεκτρολυτών και θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό. Τα περιστατικά οξείας διάρροιας διαρκούν, κατά κανόνα, μεταξύ 2 και 4 ημερών, αν και στα παιδιά και τα βρέφη μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο, συνήθως μεταξύ 5 και 7 ημερών.
Το Dimexanol™ διατίθεται στα φαρμακεία σε αναβράζοντα δισκία, ενώ είναι κατάλληλο προς χρήση και σε παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών.