3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στο Ναύπλιο

Το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο πραγματοποιεί στο διάστημα 24-25 Απριλίου στο Ναύπλιο η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.
Ανάμεσα στους στόχους του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα των συγκεκριμένων νοσημάτων.
Στο συνέδριο θα αναπτυχτούν, από εγνωσμένου κύρους Έλληνες Καρδιολόγους, μέσα από διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια, θέματα από όλο το φάσμα των καρδιοαγγειακών νοσημάτων.
Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία πραγματοποιεί ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες σε κάθε πόλη που πραγματοποιεί τα Περιφερειακά της Συνέδρια.
Στο πλαίσιο αυτό, στις 24 Απριλίου στις 13:00μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου και σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, θα λάβει χώρα εκπαίδευση πολιτών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.
Παράλληλα, το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:30μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΜΑΛΙΑ» όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο, θα υπάρξουν ενημερωτικές ομιλίες από ιατρούς για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων και τους παράγοντες κινδύνου, ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».