Τα 50 τυχερά ζευγάρια του διαγωνισμού «XL-S Medical – Friends Edition» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι, παρέα με το XL-S Medical

Το Σάββατο, 16/5, τα 50 τυχερά ζευγάρια που αναδείχθηκαν από το μεγάλο διαγωνισμό “ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical – Friends Edition”, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές ευεξίας και να γιορτάσουν την έναρξη του καλοκαιριού στο ξενοδοχείο Astir Palace – Arion.

Photo 2
Στην εκδήλωση, οι συμμετέχουσες ενημερώθηκαν για τα οφέλη τoυ XL-S Medical, του Νο1 σε πωλήσεις – φυσικού και κλινικά ελεγμένου προϊόντος – απώλειας βάρους στην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου από την Omega Pharma. Οι γυμναστές του Home Fitness και η διατροφολόγος κ. Κατερίνα Ποντικάκη ενημέρωσαν τις νικήτριες για το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που θα ακολουθήσουν για τους επόμενους 2 μήνες, με στόχο να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και να βγουν στην παραλία πιο ανανεωμένες από ποτέ.
Τα 50 ζευγάρια κέρδισαν προϊόντα XL-S Medical Max Strength για 2 μήνες, 6μηνη συνδρομή στο online γυμναστήριο Home Fitness και εξατομικευμένη 2μηνη παρακολούθηση από εξιδεικευμένη διατροφολόγο του XL-S Medical.
Τα δώρα όμως δεν σταματούν εκεί! Το XL-S Medical επιβραβεύει ένα ζευγάρι που θα επιδείξει τη μεγαλύτερη αφοσίωση στο πρόγραμμα αδυνατίσματος κι ευεξίας, χαρίζοντας ένα μοναδικό 3μερο ταξίδι στη Ρώμη!