Ταλαιπωρία για τους καρκινοπαθείς της Θεσσαλίας κάνουν τις ακτινοθεραπείες στη Θεσσαλονίκη

Απίστευτη ταλαιπωρία για καρκινοπαθείς από τη Θεσσαλία. Δεν λειτουργεί το μηχάνημα για τις ακτινοθεραπείες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και είναι αναγκασμένοι να έρχονται στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναγκάζονται καθημερινά να φτάνουν στη Θεσσαλονίκη να κάνουν την ακτινοθεραπεία και έπειτα να επιστρέφουν στις οικίες του που μπορεί να είναι στη Λάρισα, στο Βόλο, στην Καρδίτσα, στα Τρίκαλα.
Οι πιο τυχεροί που έχουν συγγενείς στη Θεσσαλονίκη μένουν σ’αυτούς, ορισμένοι άλλοι στον ξενώνα καρκινοπαθών στην Πυλαία που πρέπει όμως, να εγκριθούν πρώτα τα χαρτιά τους. Οι υπόλοιποι είτε τους μεταφέρουν συγγενείς, είτε μετά από ώρα επιστρέφουν με το ΚΤΕΛ.
Το μηχάνημα για τις ακτινοθεραπείες στο Νοσοκομείο της Λάρισας δε λειτουργεί εδώ και περίπου δύο μήνες και είναι η δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο, όπου συνέβη αυτό.
Κύριοι εκεί στο Υπουργείο Υγείας μήπως πρέπει να κοιτάξετε τι πραγματικά γίνεται στα νοσοκομεία, να δείτε τις ελλείψεις και τα προβλήματα και έπειτα να μιλάτε για… ποινές αν κάποιος δεν εξεταστεί για καρκίνο.