Ημερίδα ρεφλεξολογίας με ελεύθερη είσοδο

imerida

“Ζωή Χωρίς Άγχος”

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η 14η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας και η 1η Ημερίδα Προσωπικής Βελτίωσης Expansion, από το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας και την Expansion Method με θέμα: Ζωή χωρίς Άγχος, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51.

imerida.jpg4

Είσοδος ελεύθερη

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας είναι εξειδικευμένη σχολή Ρεφλεξολογίας. Οι απόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, θα μας μιλήσουν για το πώς η Ρεφλεξολογία οδηγεί στην “Ζωή Χωρίς Άγχος”! Από το 2002 και κάθε χρόνο, στην ημερίδα μας, ενημερώνεστε για την ρεφλεξολογία και τα ευεργετικά οφέλη της!

imerida.jpg2

Η Expansion είναι μια επαναστατική μέθοδος ταχείας προσωπικής ανάπτυξης. Οι Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Expansion θα μας μιλήσουν για την βελτίωση της καθημερινότητας με τα εργαλεία τις μεθόδου, θα παρουσιάσουν τα ευρήματα ερευνών και θα παρουσιάσουν αποκαλυπτικές εμπειρίες ανθρώπων που δοκίμασαν την μέθοδο.

imerida.jpg6

Προσφορές

Αποκλειστικά οι παρευρισκόμενοι, θα απολαύσουν δωρεάν: Ρεφλεξολογία και θεραπεία Expansion κατά την διάρκεια της ημερίδας. Για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχουν προσφορές από επαγγελματίες ρεφλεξολόγους και Σύμβουλους Expansion για κάθε περιοχή της Αττικής. Ταυτόχρονα θα προσφερθούν ειδικές υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία του ολιστικού/εναλλακτικού χώρου και δωρεάν online σεμινάρια για τους παρευρισκόμενους!

Σε ποιους απευθύνεται:

imerida.jpg1

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους, για σωματική, ψυχική και πνευματική αρμονία και τελικώς την αυτοθεραπεία τους. Και φυσικά, ειδικό ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα για κάθε ολιστικό θεραπευτή!

Ελάτε να περάσουμε ένα μαγικό πρωινό ανακαλύπτοντας την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας και να μάθουμε μαζί ότι η Ζωή Είναι Καλύτερη Χωρίς Άγχος!

Κρατώντας θέση μέσα από το Eventbrite μπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά και να βοηθήσετε την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης μας: https://2092015.eventbrite.co.uk