Νέα γυαλιά οράσεως για παιδιά

Το Safilo Group παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών KIDS BY SAFILO: ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ αφιερωμένο σε παιδιά ηλικίας 0-8 ετών, εμπνευσμένο από τις ανάγκες των παιδιών, που έχει σχεδιαστεί με ιατρο-επιστημονική προσέγγιση και διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες και υλικά.

Τα γυαλιά οράσεως της συλλογής KIDS BY SAFILO δημιουργήθηκαν για να ανταποκριθούν στις ανικανοποίητες ανάγκες των παιδιών, στα θέματα οράσεως. Ως ιδανικός συνδυασμός καινοτομίας και άνεσης, η νέα σειρά γυαλιών ταιριάζει τέλεια στις απαιτήσεις των παιδιών και παράλληλα και στις προσδοκίες των γονιών τους.

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Συνεργαζόμενο με την SIOP (Società Italiana di Oftalmologia Pediatrica [Ιταλική Εταιρία Παιδιατρικής Οφθαλμολογίας]) και την WSPOS (World Society of Paediatric Ophthalmology and Strabismus [Παγκόσμια Εταιρία Παιδιατρικής Οφθαλμολογίας και Στραβισμού]), το Safilo Group δημιούργησε ένα συγκεκριμένο προϊόν υιοθετώντας μια ιατρο-επιστημονική προσέγγιση ώστε να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες των παιδιών σε ότι αφορά στα γυαλιά οράσεως.
 ΑΣΦΑΛΕΙΑ: οι σκελετοί είναι εύκαμπτοι, ασφαλείς και χωρίς αιχμηρές επιφάνειες και άκρα.
 ΑΝΕΣΗ και ΕΦΑΡΜΟΓΗ: οι σκελετοί είναι ελαφριοί και σταθεροί, χάρη στην ύπαρξη χαμηλής γέφυρας και στον ειδικό σχεδιασμό των βραχιόνων με οριζόντια κάμψη. Επιπλέον, χάρη στον ενισχυμένο σχεδιασμό του μπροστινού τους μέρους, οι φακοί καλύπτουν όλο το οπτικό πεδίο των παιδιών, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική διόρθωση.
 ΑΝΤΟΧΗ: οι σκελετοί είναι κατασκευασμένοι από εύκαμπτα, σταθερά και πλενόμενα υλικά ώστε να αποτρέπεται η παραμόρφωση ή χαλάρωσή τους.
 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ: οι σκελετοί είναι διακριτικοί, σχεδόν αόρατοι, στο πρόσωπο των παιδιών, ιδίως των μικρότερων.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ «MADE-IN-ITALY». Τα γυαλιά οράσεως KIDS BY SAFILO είναι «100% Ιταλικής κατασκευής» και έχουν δημιουργηθεί από ελαφριά, ασφαλή και βιολογικής προέλευσης υλικά: επενδεδυμένα με μαλακό καουτσούκ στους εσωτερικούς βραχίονες και την γέφυρα, καθώς και με υψηλής απόδοσης πολυμερή στο μπροστινό μέρος και τους βραχίονες. Αυτά τα βιο-συμβατά, υποαλλεργικά, μη τοξικά και πλενόμενα υλικά εγγυώνται την ασφάλεια του προϊόντος.

ΚΟΜΨΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Η συλλογή βασίζεται σε μια μοναδική χρωματική προσέγγιση που χαρακτηρίζεται από διαφανές μπροστινό μέρος και εναρμονίζεται με το πρόσωπο του παιδιού, επιτρέποντας στους γονείς να απολαμβάνουν όλη την ομορφιά των παιδιών τους.

ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Ο σχεδιασμός των γυαλιών KIDS BY SAFILO είχε σαν οδηγό μια σαφή κατανόηση των ανικανοποίητων αναγκών των παιδιών. Στην πραγματικότητα, διαπιστώσαμε ότι παγκοσμίως, ένα στα έξι παιδιά έχει προβλήματα οράσεως, και ότι περίπου 15% των προβλημάτων αυτών είναι διαθλαστικά και απαιτούν άμεση διόρθωση. Για τον λόγο αυτό το Safilo Group αποφάσισε να δημιουργήσει μια μοναδική συλλογή σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις σύνθετες ανάγκες των παιδικών γυαλιών, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό την ποιότητα όρασης και την υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

Η Luisa Delgado, CEO της Safilo, σχολιάζει: «Η ιδέα να ερευνήσουμε βαθύτερα τον τομέα των παιδικών οπτικών προήλθε από τους εργαζόμενους του Εργοστασίου μας, το 75% των οποίων είναι γυναίκες, και πολλές από αυτές μητέρες ή γιαγιάδες. Σε κάποια από τις συναντήσεις τριμήνου που είχα με εργαζόμενους του Εργοστασίου, ρώτησα αν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε γυαλιά για παιδιά ανά τον κόσμο, και να πούμε στις μητέρες τους την ιστορία για το πως τα γυαλιά κατασκευάζονται με φροντίδα για τα δικά τους παιδιά, από τα χέρια άλλων μητέρων. Δεθήκαμε όλοι σε αυτή την αποστολή, για να καταλάβουμε πραγματικά τις ανάγκες των παιδιών και των γονιών τους, και ελπίζουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους μέσα από την μοναδική μας τεχνογνωσία τον χώρο των γυαλιών, αλλά και την διαβεβαίωση προς τους γονείς μέσα από τις συμβουλές ενός ειδικευμένου γιατρού. Εδώ γεννήθηκε η ιδέα. Σήμερα, το πρότζεκτ μας αντικατοπτρίζει την νέα εταιρική μας προσέγγιση – με αίσθηση κοινού σκοπού σε όλη την εταιρία, βασισμένη στην βαθιά κατανόηση των λειτουργικών και συναισθηματικών αναγκών των καταναλωτών μας. Στην προκειμένη περίπτωση, των παιδιών σε όλο τον κόσμο και των γονιών τους.»

Ο Paolo Nucci, καθηγητής οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο και πρόεδρος της SIOP, καταλήγει: «Αυτοί οι σκελετοί για παιδιά σχεδιάστηκαν από τους ειδικούς του Safilo Group σε στενή συνεργασία με την Ιταλική Εταιρία Παιδιατρικής Οφθαλμολογίας, της οποίας προΐσταμαι, με συγκεκριμένο στόχο τη δημιουργία ενός προϊόντος που είναι πραγματικά κατάλληλο για παιδιά, και που τελικά ανταποκρίνεται στις καθημερινές συστάσεις των Οφθαλμιάτρων προς τους γονείς. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή που μπορεί να εγγυηθεί ασφαλή και ανθεκτικά γυαλιά οράσεως για τα παιδιά, κατασκευασμένα από βιολογικής προέλευσης υλικά και με την καλύτερη εφαρμογή για κάθε ηλικία.»