Έρανος για αγορά υλικών στην καρδιολογική κλινική Τρικάλων

Την ενίσχυση του αιμοδυναμικού εργαστηρίου της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων ζητά η Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας προχωρώντας στο άνοιγμα ενός λογαριασμού όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «στην Καρδιολογική Κλινική του Γ. Ν. Τρικάλων λειτουργεί από έτους αιμοδυναμικό εργαστήριο όπου πραγματοποιούνται στεφανιογραφίες και αγγειοπλαστικές με ή χωρίς τοποθέτηση stent. Οι πράξει αυτές γίνονται με τη χρήση ειδικών υλικών, όπως οδηγοί καθετήρες, σύρματα αγγειπλαστικής , stent. Δυστυχώς η κακή κατάσταση της οικονομίας της πατρίδας μας είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντικατασταθούν τα υλικά που χρησιμοποιούνται με αποτέλεσμα την εξάντληση των αποθεμάτων τους και ως εκ τούτου η λειτουργία του εργαστηρίου καθίσταται δυσχερής έως αδύνατη.

Η Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα του Συντονιστή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ. Ν Τρικάλων Δρ. Δ. Ν. Πλατογιάννη, για την ενίσχυση του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Καρδιολογικής Κλινικής, προχώρησε στη δημιουργία ειδικού λογαριασμού, στον οποίο θα μπορεί να καταθέτει χρήματα οποιοδήποτε μέλος ή μη της Τράπεζας μας. Επίσης η Τράπεζα κατέθεσε το ποσό των 1.500€ για το σκοπό αυτό.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συνεταίρους & πολίτες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή προκειμένου το αιμοδυναμικό εργαστήριο να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του και να μην καθίσταται αδύνατη λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας.

Μαραθώνιος Καρδιολογικής Κλινικής

Αρ. Λογαριασμού IBAN: GR9409101010009999991720060»