Δωρεάν εξετάσεις στο Κέντρο Πόνου και Σπονδυλικής Στήλης του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center

Δωρεάν κλινικές εξετάσεις για μια σειρά περιστασιακών ή χρόνιων παθήσεων, στο πρότυπο Κέντρο Πόνου και Σπονδυλικής Στήλης, προσφέρει το «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης.

Έτσι, από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, το Κέντρο Πόνου και Σπονδυλικής Στήλης του ΕΝΗC παρέχει δωρεάν κλινική εξέταση -κατόπιν ραντεβού- για τις εξής παθήσεις:

  • Πόνος στη μέση (οσφυαλγία-ισχιαλγία), που ενδεχομένως αντανακλά και στα πόδια

  • Πόνος στον αυχένα, που ενδεχομένως αντανακλά και στα χέρια

  • Κεφαλαλγίες

  • Πόνος στο πρόσωπο

Στη διάρκεια της ζωής του, το 65-80% του πληθυσμού θα βιώσει πόνο στη μέση ή τον αυχένα, ενώ περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού αντιμετωπίζει γενικά επεισόδια που υποτροπιάζουν ή εμμένουν.

Με γνώμονα αυτό, το «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center» δημιούργησε ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα Κέντρο Πόνου και Σπονδυλικής Στήλης, με επικεφαλής τον καθηγητή Νευροχειρουργικής, Βασίλειο Ζέρρη, στοχεύοντας στην άμεση ανακούφιση όσων αντιμετωπίζουν περιστασιακούς ή χρόνιους πόνους που μπορεί να οφείλονται σε διάφορα αίτια ή παθήσεις, όπως πόνους στη μέση και τον αυχένα, πόνους από αρθριτικά ή οστεοπόρωση, πονοκεφάλους, νευραλγία τριδύμου και ισχιαλγίες.

Το πρότυπο Κέντρο τoυ ΕΝΗC δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση του πόνου και στη θεραπεία των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου, ενώ στις ειδικές περιπτώσεις που τελικά κρίνεται αναγκαία η χειρουργική αντιμετώπιση, προτείνονται ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές (με μικρότερες τομές, μετεγχειρητικό πόνο και χαμηλότερο κόστος, συγκριτικά με άλλες παραδοσιακές μεθόδους).

Επισημαίνεται ότι το Κέντρο Πόνου και Σπονδυλικής Στήλης του ΕΝΗC αποτελεί το μοναδικό αντίστοιχο Κέντρο στο χώρο των ελληνικών ιδιωτικών νοσηλευτηρίων και ιδρύθηκε βάσει των σύγχρονων αμερικανικών προτύπων, από τον καθηγητή Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και Texas Α & Μ USA, κ. Βασίλειο Ζέρρη, σαν φυσική συνέχεια της πολυετούς εμπειρίας του ως διευθυντή Νευροχειρουργικής σε έναν από τους μεγαλύτερους νοσοκομειακούς ομίλους της Αμερικής, καθώς και του αντίστοιχου Κέντρου που ίδρυσε και λειτουργεί από το 2012 στην Κύπρο.

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-6972494, εσωτερικό 7494 (ώρα 09.00 έως 15.00) καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση aspanou@dunant.gr, από την Τρίτη 6 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Για όσους εξεταζόμενους κρίνεται αναγκαία η διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας για την ακριβή διάγνωση της πάθησης, αυτή θα πραγματοποιείται με τη χρήση ΕΟΠΥΥ, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.