Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη Janssen Ελλάδας

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη Janssen Ελλάδας ανέλαβε από την 16η Νοεμβρίου ο Ευθύμιος (Μάκης) Παπαταξιάρχης, διαδεχόμενος τον Νίκο Κεφαλά, ο οποίος μετακινήθηκε στη Janssen Ρωσίας αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Janssen Ρωσίας και της Κοινοπραξίας Ανεξάρτητων Kρατών (ΚΑΚ).

Ο κ. Παπαταξιάρχης διαθέτει 20ετή εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Janssen-Cilag Ελλάδας το 2000, όπου ανέλαβε θέσεις αυξημένης ευθύνης όπως του Business Unit Director, και του Marketing & Sales Director. Το 2010 μετακινήθηκε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Janssen Ρουμανίας. Στη διάρκεια της θητείας του στη Ρουμανία ήταν Πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων (ARPIM). Από το 2013 κατείχε τη θέση του National Director, Systems of Care, στη Janssen Pharmaceuticals Inc. στις ΗΠΑ. Κατέχει πτυχίο Φαρμακευτικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στις Φαρμακευτικές και Οικονομικές Επιστήμες καθώς επίσης και ΜΒΑ σε Marketing Management.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδας δήλωσε : «Είναι μεγάλη μου χαρά να επιστρέφω στη χώρα μου και μάλιστα σε έναν οικείο οργανισμό. Είναι ασφαλώς μεγάλη ευθύνη ότι αναλαμβάνω αυτή τη θέση μέσα στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία, αλλά είναι σημαντικό ότι η Janssen και η Johnson & Johnson, δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη στη χώρα μας. Προτεραιότητα για την εταιρεία είναι η συνεχιζόμενη βιώσιμη ανάπτυξή της στην Ελληνική αγορά. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι πρωτίστως ο ασθενής και φυσικά η παροχή καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων, που στόχο έχουν να αποκαταστήσουν την υγεία, να παρατείνουν τη ζωή και να βελτιώσουν την ποιότητά της, δημιουργώντας πρόσθετη αξία για την κοινωνία και την εταιρεία μας».

Ο κ. Παπαταξιάρχης θα αναφέρεται στον Bart van Zijll Langhout, Managing Director Janssen Mid-Sized Markets ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Σε όλη τη διαδρομή της καριέρας του, ο Μάκης έχει επιδείξει ισχυρό ηγετικό προφίλ με ένα εξαιρετικό ιστορικό επίτευξης αποτελεσμάτων και δημιουργίας δυνατών ομάδων. Οι διαφορετικές και πλούσιες επαγγελματικές του εμπειρίες τον καθιστούν απόλυτα κατάλληλο για το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Janssen Ελλάδας».