Η MSD προσέφερε αγάπη και βοήθεια στο ορφανοτροφείο Βόλου

Λίγο πριν την εκπνοή του 2015, οι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής εταιρείας MSD, για ακόμα μία φορά αγκάλιασαν με θέρμη το Ορφανοτροφείο Βόλου. Μαθαίνοντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, χωρίς δεύτερη σκέψη, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια, συγκεντρώνοντας χρηματικό ποσό της τάξεως των 1.213,00 €, με το οποίο πλήρωσαν μέρος του λογαριασμού της ΔΕΗ και του Φυσικού Αερίου του Ιδρύματος. Για τα παιδιά, έστειλαν δωροεπιταγές 60,00 € έκαστος για αγορές αθλητικών ειδών, ενώ συγκέντρωσαν και είδη με τα οποία καλύφθηκαν ανάγκες της κουζίνας.

«Η αγάπη και η στήριξη των εργαζομένων της MSD, είναι αστείρευτη! Συνοδοιπόροι στο δύσκολο έργο μας, καταφέρνουν κάθε φορά να μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες αντιξοότητες. Ολοι τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, για την προσφορά τους, στο Ίδρυμά μας, το οποίο βρίσκεται στην περιφέρεια και όχι στην καρδιά της πρωτεύουσας. Οταν το κράτος κωφεύει, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ακούν!

«Μια απλή πράξη καλοσύνης, δημιουργεί ένα ατέλειωτο κυματισμό… που γυρίζει σε εσένα» έτσι και όλοι εμείς στο Ορφανοτροφείο Βόλου, η Διοίκηση, το προσωπικό και φυσικά τα παιδιά μας, τους στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας, για την ανιδιοτελή συμπαράστασή τους. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους σας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της