ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Βραβεία Αριστείας Προσωπικού στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Η λέξη «ΑΡΙΣΤΕΙΑ», κάθε άλλο παρά άγνωστη είναι για το Κέντρο Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ. Έχοντας αξιολογηθεί επανειλημμένως με «ΑΡΙΣΤΑ» για τη λειτουργία της, το κλινικό της έργο και τις καινοτόμες επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της, η ΑΝΑΠΛΑΣΗ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, θεσπίζοντας Βραβεία Αριστείας για το Προσωπικό της.
Τη θέσπιση των Βραβείων Αριστείας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Χρήστος Γεωργόπουλος κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το προσωπικό του Κέντρου.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γεωργόπουλος: «Κορυφαίες επιδόσεις αναμένονται από όλους όσους εργάζονται στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ. Συγκεκριμένα μέλη του προσωπικού, εν τούτοις, υπερβαίνουν αυτές τις προσδοκίες! Και φυσικά αξίζουν αναγνώριση των επιτευγμάτων τους! Τα Βραβεία Αριστείας Προσωπικού είναι ο τρόπος που τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους». Και ο κ. Γεωργόπουλος συνέχισε:
«Τα ετήσια αυτά βραβεία έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να εξυμνούν την προσφορά μεμονωμένων μελών ή ομάδων του προσωπικού μας που αποτελούν το σύνολο της ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ: Από το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Θεραπευτικό -όλων των ειδικοτήτων- προσωπικό, το Διοικητικό προσωπικό, αλλά και όλες τις υποστηρικτικές ειδικότητες, όπως τους τραπεζοκόμους, τους εργαζόμενους/ες των πλυντηρίων – σιδερωτηρίων και της καθαριότητας, τους τεχνικούς και συντηρητές, το προσωπικό ασφαλείας και στάθμευσης».
Οι κατηγορίες των βραβείων είναι οι εξής:
Α. Βραβείο Άριστης και Ασφαλούς Φροντίδας Ασθενών.
Ένα Ατομικό και ένα Ομαδικό Βραβείο.
Β. Βραβείο Συντονισμού και Αλληλεγγύης της ΥΠΕΡ – ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
Ένα Ομαδικό Βραβείο.
Γ. Βραβείο Αφανούς Ήρωα.
Ένα Ατομικό Βραβείο.
Δ. Βραβείο Κοινωνικοποίησης των ασθενών.
Ένα Ατομικό και ένα Ομαδικό Βραβείο.
Ε. Βραβείο Καινοτομίας.
Ένα Ατομικό και ένα Ομαδικό Βραβείο.
ΣΤ. Βραβείο Αριστείας Φοιτητών.
Τρία Ατομικά Βραβεία.

Τα Βραβεία συνίστανται σε τρόπαιο Αριστείας με το όνομα των νικητών, που εκτίθεται στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ, συνοδευόμενο από χρηματικό έπαθλο ή κάλυψη συμμετοχής των βραβευμένων σε επιστημονικά συνέδρια ή σεμινάρια.
Τέλος, ο κ. Γεωργόπουλος επισήμανε: «Εφαρμόζουμε το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας στο σύνολό του: ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ μπορούν να προταθούν για ένα βραβείο! Αξιολογητές είναι οι ασθενείς, οι συγγενείς τους και οποιοδήποτε μέλος της ΥΠΕΡ-ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ.
Μέσα από τον Θεσμό αυτό αντικατοπτρίζεται το όραμα και η αποστολή μας: Οι πραγματικά μεγάλες ιδέες προκύπτουν από πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες. Κάνουμε για τους ασθενείς μας ό,τι είναι αναγκαίο και όχι ό,τι θεωρείται εφικτό».