Παρουσίαση του αντιμικροβιακού θερμομέτρου της KARABINIS MEDICAL

Για μια ακόμη φορά το αντιμικροβιακό θερμόμετρο της KARABINIS MEDICAL ενταγμένο στη γκάμα των προϊόντων MICROLIFE προσέλκυσε το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς υγείας. Μετά την Expopharm στο Μόναχο της Γερμανίας τον Οκτώβριο του 2016, το αντιμικροβιακό θερμόμετρο παρουσιάστηκε και στη διεθνή φαρμακευτική έκθεση MEDICA στο Ντίσελντορφ με μεγάλη επιτυχία.

medical-out

Η μεγάλη διεθνής ιατρική και εμπορική έκθεση MEDICA έλαβε χώρα φέτος στις 1417 Νοεμβρίου 2016, με περισσότερους από 5.100 εκθέτες από 70 χώρες. Κάθε χρόνο προσελκύει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς υγείας, όπου επιχειρήσεις από όλον τον κόσμο παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα τόσο από το χώρο της φαρμακευτικής όσο και της ιατρικής. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ό,τι νεότερο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην βιομηχανία ιατρικής τεχνολογίας και να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα forums με σημαντικά topics από το χώρο της ιατρικής και φαρμακευτικής επιστήμης.

Το αντιμικροβιακό θερμόμετρο, ως νέο καινοτόμο προϊόν υγείας, προσέλκυσε τους επισκέπτες της έκθεσης. Ο κ.Απόστολος Καραμπινης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της KARABINIS MEDICAL, συνοδευόμενος από τον κ.Γιώργο Σταματίου, Δ./ντη Ανάπτυξης της εταιρείας, παραβρέθηκε στην έκθεση και στο περίπτερο της MICROLIFE, ενώ πραγματοποίησε ιδιαίτερα σημαντικές επαφές με εκπροσώπους διεθνών εταιρειών από το χώρο της υγείας.

karabinis-medical-in