Δυναμικό «παρών» της Ομάδας Δρομέων της «Καρδιάς του Παιδιού» στο Olympus Marathon

Τις κορυφές του Ολύμπου ετοιμάζεται να κατακτήσει ο 50χρονος Μαραθωνοδρόμος Παύλος Μαυρικάκης που γεννήθηκε με Συγγενή Καρδιοπάθεια (τετραλογία Fallot). Έναν ακόμη άθλο προετοιμάζεται να πετύχει μετά από 17 μαραθώνιους στο ενεργητικό του και εκατοντάδες άλλους αγώνες δρόμου και βουνού, μαζί  με άλλους δύο δρομείς τον Χρήστο Μπατατόλη και τον Κώστα Φαγκρίδα, μέλη της ομάδας δρομέων της «Καρδιάς του Παιδιού», που θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο του Ολύμπου στις 29 Ιουνίου.

Ο στόχος των δρομέων, είναι η στήριξη του έργου του Πανελλήνιου Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού» με εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης και η μετάδοση του μηνύματος ελπίδας και αισιοδοξίας προς όλα τα παιδιά που γεννιούνται με συγγενή καρδιοπάθεια.

Όποιος θέλει να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία, μπορεί να καταθέσει ο,τι χρηματικό ποσό επιθυμεί, μέσω ηλεκτρονικών δωρεών, τραπεζικών καταθέσεων ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα της «Καρδιάς του Παιδιού» στο 210 3218488 και 210 3253876 ή στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στο : https://www.kardiapaidiou.gr/.