Τα πέντε μυστικά ομορφιάς της Κιμ Καρντάσιαν

Η Kim Kardashian αποκάλυψε μερικά μυστικά ομορφιάς της. Ποια είναι αυτά;

Επιδερμίδα:

«Τροποποιώ συχνά την καθημερινή μου ρουτίνα περιποίησης γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά προϊόντα. Αλλά χρησιμοποιώ πάντα ένα αφρώδες καθαριστικό προσώπου. Στη συνέχεια, υαλουρονικό οξύ, ένα σέρουμ και μετά μια πλούσια και πολύ ενυδατική κρέμα προσώπου. (…) Φοράω πάντα αντηλιακό».

Μακιγιάζ:

«Δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς να χρησιμοποιήσω το contouring stick από τη σειρά μακιγιάζ μου. Κάνω λίγο blending για να δώσω λίγο χρώμα και να “ζεστάνω” το πρόσωπό μου, ακόμα κι όταν δεν έχω χρόνο να βαφτώ κανονικά και να βάλω foundation».

 Δύο σκιές στα μάτια, τη μία πάνω από την άλλη! Όπως στο πρόσωπο αποφεύγει τα primers και προτιμά τις ενυδατικές κρέμες, το ίδιο κάνει και στα μάτια. Δεν χρησιμοποιεί, δηλαδή, primers αλλά βάζει πρώτα μια κρεμώδη σκιά και από πάνω μια σε μορφή σκόνης έτσι ώστε να κολλήσει και το αποτέλεσμα να είναι πιο σταθερό.

 Μαλλιά:

«Μια good hair day ξεκινάει με λίγο dry shampoo!».

Φρύδια:

«Ο μύθος που πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε είναι ότι τα φρύδια μας πρέπει να έχουν ακριβώς ίδιο χρώμα με τα μαλλιά μας. Διαφωνώ εντελώς. Μπορεί να είναι πολύ πιο κολακευτικό αν τα φρύδια είναι πιο σκούρα. Ζεσταίνουν το πρόσωπο, ειδικά αν τα μαλλιά είναι πολύ ξανθά».

Νύχια:

«Πάντα πρέπει να είναι ενυδατωμένα. Χρησιμοποιώ καθημερινά λαδάκι για τα πετσάκια».