5 λόγοι για να δοκιμάσεις τα νέα, ανοιξιάτικα αρώματα

Ακόμη και αν είσαι πιστή σε ένα μόνο άρωμα αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις και να βρεις ένα νέο που θα σε βάλει σε ανοιξιάτικο mood.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι μεγάλοι οίκοι καλλυντικών παρουσιάζουν νέες αρωματικές δημιουργίες εμπνευσμένες από την άνοιξη και τα λουλούδια που ανθίζουν. Μπορεί να ακούγεται γλυκό και ρομαντικό αλλά στην πραγματικότητα τα νέα αυτά αρώματα προσφέρουν τεράστια επιλογή για κάθε γούστο. Το βασικό τους γνώρισμα είναι ότι έχουν πιο ελαφριά σύνθεση ώστε να φοριούνται άνετα ακόμη και όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Τόλμησε να δοκιμάσεις τα νέα αυτά αρώματα και σίγουρα θα βρεις ένα που θα σου ταιριάζει. Δες παρακάτω γιατί να τα επιλέξεις:

1 Αλλαγή Διάθεσης

Αρκεί μια νέα ευωδιά για να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε βάλει σε ανοιξιάτικο mood, ακόμη και αν έξω έχει συννεφιά.

2 Δροσερές Συνθέσεις

Τα ανοιξιάτικα αρώματα είναι συνήθως κολώνιες ή eau de toilette που σημαίνει ότι έχουν πιο ελαφριά σύνθεση, είναι πιο διακριτικά και δεν ενοχλούν ακόμη και τις μέρες που κάνει πολλή ζέστη.

3 Το Αγαπημένο σου “Αλλιώς”

Δεν είναι ανάγκη να απαρνηθείς το αγαπημένο σου άρωμα για χάρη της άνοιξης. Πολλά κλασικά αρώματα κυκλοφορούν αυτή την εποχή σε πιο ελαφριές εκδοχές για να φοριούνται πιο εύκολα ακόμη και το καλοκαίρι.

4 Η Χαρά του Καινούριου

Μην υποτιμάς ποτέ την χαρά που προσφέρει η ανακάλυψη μιας νέας μυρωδιάς που σε συναρπάζει. Μπορεί να έχεις συνηθίσει κάτι συγκεκριμένο αλλά όταν βρεις ένα άρωμα που θα σου αρέσει εξίσου είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείς.

5 Οι Υπέροχες Συσκευασίες

Τα ανοιξιάτικα αρώματα αδιαμφισβήτητα υπερτερούν σε εμφάνιση όλων των άλλων. Φωτεινά χρώματα, λουλούδια και χαριτωμένες λεπτομέρειες δημιουργούν ένα μπουκάλι που το θέλεις σίγουρα στο μπάνιο σου.

ΠΗΓΗ